VVS i Hundested

VVS Hundested

VVS i Hundested

VVS Hundested

Har du brug for professionel VVS i Hundested? Nika VVS-Teknik tilbyder en bred vifte af VVS-ydelser, der dækker både private og erhverv. Med over 40 års samlet erfaring er denne familieejede virksomhed din pålidelige partner for alt inden for VVS-arbejde.

 

Virksomheden er specialister i renovering og nyopførelse af badeværelser. De udfører også reparationer og vedligeholdelse, så du kan få hjælp til alle former for VVS-opgaver. Uanset om det drejer sig om nye vandrør, varmeanlæg eller sanitet, sikrer de, at arbejdet bliver udført med høj kvalitet og præcision, når du skal bruge VVS i Hundested. De kører desuden også i bl.a. Frederikssund, Frederiksværk, Helsinge og Slangerup.

De tilbyder også blikkenslagerarbejde

Virksomheden tilbyder også professionelt blikkenslagerarbejde. Godt blikkenslagerarbejde med et pænt resultat kræver præcision og erfaring, og det er præcis, hvad du får her. De udfører alt fra tagrender og nedløbsrør til inddækninger og facadearbejde.

 

Med deres fokus på kvalitet og brug af anerkendte produkter, kan du forvente holdbare og pæne løsninger. Arbejdet bliver udført i overensstemmelse med gældende standarder og regler, hvilket giver dig tryghed og sikkerhed.

Et resultat efter dine forventninger

Du kan altid forvente høj kvalitet og pålidelig service. Deres faglige stolthed og engagement i kundetilfredshed gør dem til et oplagt hvis du har brug for VVS i Hundested. De er autoriserede og medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne samt deres Garantiordning, hvilket betyder, at du kan have fuld tillid til deres arbejde. Derfor kan du med fordel vælge Nika VVS-Teknik. Du får altså her:

 

  • Over 40 års erfaring
  • Familieejet virksomhed
  • Specialister i badeværelsesrenovering og nyopførelse
  • Autoriserede og medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne
  • Høj kvalitet og kundetilfredshed
  • Bred vifte af VVS-ydelser for både private og erhverv

 

Kontakt Nika VVS-Teknik

Har du brug for VVS i Hundested? Ring på 39 39 32 09, send en mail til kontakt@nikavvsteknik.dk eller udfyld virksomhedens kontaktformular, så hører du fra dem.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]